kaas, noten en meer...

over ons

Sinds 1 oktober 1987 verkoopt de familie Renkema met passie en een glimlach de kaasliefhebber heerlijke producten in hun winkel in Amersfoort Zuid. Piet en Annie begonnen hun carrière bij de grootgrutter met de blauwe letters. Hier ontstond de liefde voor ondernemen en tevens de liefde voor elkaar.
Een klein jaar voordat ze de deuren van De Kaasspecialist winkel opende zag Pieter het levenslicht. Zijn oudere zus Mirjam was er al drie en half jaar. Na de opening van de winkel werd hun tweede zoon, Wouter, geboren. Alle drie de kinderen werkten in hun tienerjaren mee en hielpen mee om de winkel te verzorgen en de klanten te verwennen. Dochter Mirjam heeft het werk in de winkel achter zich gelaten en is fulltime moeder van de kleinkinderen van Piet en Annie. Zoon Wouter bestiert in Leersum een winkel en helpt op de Utrechtse Heuvelrug de klanten aan heerlijke kaas, noten en meer. Pieter is in 2013 mede eigenaar geworden en staat, bijna dagelijks, met veel passie de heerlijke producten te verkopen.

Naast de familie kan je Bianca regelmatig in de winkel tegen het lijf lopen. Bianca werkt al bijna 25 jaar samen met de familie Renkema in de kaasbranche. Bianca werkte vanaf het begin fulltime. Na de geboorte van haar zoon is Bianca drie dagen in de week gaan werken. Dit doet zij nog altijd met veel plezier. Niet alleen Bianca heeft er plezier in, maar ook veel van de klanten vinden het fijn om door Bianca geholpen te worden.

Celeste werkt sinds begin 2017 mee in de winkel. Naast een stukje kaas krijgt u ook altijd een glimlach van haar. Doordeweeks gaat Celeste naar het Johan van Oldebarnevelt College waar ze in het vierde jaar zit.

Erwin is druk bezig met zijn studie diergeneeskunde in Utrecht waar hij sinds kort ook woont. In het weekend en in zijn studievrije uren is hij nog regelmatig in de kaaswinkel van de familie Renkema te vinden. Met veel passie voor lekker eten kan hij u van alles vertellen over de wereld van kaas.