Kaas is onze passie en daar vertellen we je graag over.

Ons team stelt zich aan je voor.

Piet Renkema
Op 1 oktober 1987 startte Piet samen met zijn vrouw Annie dé kaasspeciaalzaak aan de Leusderweg in Amersfoort. Piet geniet sinds 1 januari 2021 van zijn welverdiende pensioen, maar is als oproepkracht nog vaak genoeg in de winkel te vinden.

Annie Renkema
Sinds 1980 getrouwd met Piet. Samen zijn ze in 1987 de winkel gestart en zij is de drijvende kracht achter onze mooie winkel. Haar vaste werkdag is op de maandag, maar ook op andere dagen kun je haar bij ons tegenkomen. 

Pieter Renkema
Op drukke dagen hielp Pieter al van jongs af aan mee in de winkel en mag zich sinds 2013 eigenaar van Renkema Kaas noemen. Eerst samen met Piet en Annie, nu volledig. Na ruim 20 jaar in het vak, weet hij alles van kaas!

Wouter Renkema
Ook Wouter werkte al heel snel mee in de zaak. Na een aantal uitstapjes te hebben gemaakt bij andere kaas gerelateerde bedrijven, is hij nu weer terug op het oude nest. Per 1 januari 2024 mag hij zich ook eigenaar noemen van de winkel.

Sander
Sinds oktober 2022 is Sander op de zaterdag bij ons te vinden. Naast zijn goede dosis humor, kan hij al goed advies geven over verschillende soorten kaas. 

Laurien
In januari 2023 is Laurien bij ons gestart. "Voor kaas kan je me echt wakker maken, daar houd ik zó van!" Op haar eerste dag sneed ze al meteen een stuk precies op gewicht af. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.

Iris
Na verschillende baantjes in de horeca te hebben gehad, wilde Iris eens wat anders proberen en solliciteerde ze bij ons. Na een dag proefdraaien wist ze het meteen: "dit vind ik leuk!". Woensdag t/m vrijdag zijn haar vaste werkdagen.