Kaas is onze passie en daar vertellen we je graag over.

Ons team stelt zich aan je voor.

Piet Renkema
Op 1 oktober 1987 startte Piet samen met zijn vrouw Annie dé kaasspeciaalzaak aan de Leusderweg in Amersfoort. Piet geniet sinds 1 januari 2021 van zijn welverdiende pensioen, maar is als oproepkracht nog vaak genoeg in de winkel te vinden.

Annie Renkema
Sinds 1980 getrouwd met Piet. Samen zijn ze in 1987 de winkel gestart en zij is de drijvende kracht achter onze mooie winkel. Haar vaste werkdag is op de maandag, maar ook op andere dagen kun je haar bij ons tegenkomen. 

Pieter Renkema

Zeer bedroefd, maar met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven, hebben wij plotseling afscheid moeten nemen van onze Pieter. Samen is een groot gemis, als samen er niet meer is. We houden van je.

Wouter Renkema
Al vrij jong hielp Wouter mee in de zaak. Eerst met kleine klusjes en vanaf zijn 13e begon hij ook langzaam klanten te helpen. Na een aantal uitstapjes te hebben gemaakt bij andere kaas gerelateerde bedrijven, is hij nu weer terug op het oude nest. Per 1 januari 2024 mag hij zich eigenaar van de zaak noemen.

Sander
Sinds oktober 2022 is Sander op de zaterdag bij ons te vinden. Naast zijn goede dosis humor, kan hij al goed advies geven over verschillende soorten kaas. 

Laurien
In januari 2023 is Laurien bij ons gestart. "Voor kaas kan je me echt wakker maken, daar houd ik zó van!" Op haar eerste dag sneed ze al meteen een stuk precies op gewicht af. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.

Iris
Na verschillende baantjes in de horeca te hebben gehad, wilde Iris eens wat anders proberen en solliciteerde ze bij ons. Na een dag proefdraaien wist ze het meteen: "dit vind ik leuk!". Dinsdag t/m vrijdag zijn haar vaste werkdagen. 

Frank
Frank is een echte Bourgondiër. Na heel wat jaartjes bij Van Zanten te hebben gewerkt, versterkt hij nu ons team op de vrijdagen. 

Nicole
Toen Nicole onze vacature online zag verschijnen, twijfelde ze geen moment en solliciteerde ze direct. Ze heeft er wel kaas van gegeten, aangezien ze al eerder een aantal jaar in een kaasspeciaalzaak heeft gewerkt. Op maandag, dinsdag en donderdag tref je haar bij ons aan.

Lodewijk
Als kleine jongen kwam Lodewijk al bij ons in de winkel en sinds december 2023 is hij onze jongste bediende op de zaterdag.