Biologische kaas

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Heerlijke biologische kaas koopt u bij Renkema Kaas in Amersfoort. Ons familiebedrijf verkoopt al decennialang de lekkerste kazen aan inwoners van deze regio. Ook toeristen die deze prachtige stad bezoeken, brengen vaak een bezoek aan onze winkel. Bent u gek op kaas en houdt u van biologische kazen? Proef dan onze kazen met een volle smaak en koop een of meerdere stukken.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Welke biologische kaas doet u op brood?

Biologische kaas kunt u op boterhammen doen met een lekker laagje boter ertussen. Kaas is onmisbaar op een borrelplank met buitenlandse kazen en binnenlandse kaasjes. Bij ons kunt u biologische kazen kopen van verschillende kaasboerderijen uit vooral Nederland, maar tevens een paar uit het buitenland. Als u een bezoek brengt aan onze winkel, laten we u kennismaken met de diverse smaken en zoeken we er, desgewenst, een alcoholische versnapering bij. We verkopen onder andere verscheidene port van Ferreira Port, wat goed past bij een borrel of bij de laatste gang van een diner.

Bestel biologische kazen in onze webwinkel of kom bij langs

Kom langs in onze kaaswinkel in Amersfoort om de lekkerste biologische kaas te proeven en te kopen of bestel de kazen in onze webshop. We verwelkomen u graag tijdens onze ruime openingstijden. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u meer weten over onze kazen? Bel dan gerust naar 033-4634570.

Neem contact op