Een borrelplank met buitenlandse kazen

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Maak uw avond compleet met een borrelplank, bestaande uitheerlijke buitenlandse kazen. Onze kazen komen uit verschillende regio’s van Europa. Mede door dit grote assortiment is Renkema Kaas een bekroond familiebedrijf. Een kaasplank met buitenlandse kazen bestellen is altijd een geslaagde actie bij ons in Amersfoort. Er zijn kazen met een uitgesproken, pittige smaak en kazen met een mildere smaak. Voor elke kaasliefhebber hebben wij een kaas in ons ruime aanbod.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Een gevarieerde borrelplank vol verscheidene buitenlandse kazen

Een kaasplank met buitenlandse kazen bestellen is een goed idee voor een borrel of als cadeau. Wij verkopen kazen in verschillende smaken. Hierdoor heeft u een grote keuze. Ga voor een persoonlijk pakket en combineer op de borrelplank allerlei buitenlandse kazen met andere lekkernijen. Maak een borrel compleet met:

Natuurlijk is een kaasplank erg lekker, maar de buitenlandse kazen kunt u ook bestellen voor bijvoorbeeld in de kaasfondue. Sommige kazen zijn geschikt om over een smakelijke pasta te strooien of door een frisse salade te doen. Wij denken graag met u mee over verschillende combinaties voor op de borrelplank met buitenlandse kazen. Iedere kaas heeft een voor ons bekende smaak en idem verhaal. Onze adviezen sluiten daarom naadloos aan op uw wensen, waardoor u met een gerust hart een kaasplank vol buitenlandse kazen kunt bestellen.

Bestel bij ons de lekkerste kaasplanken met buitenlandse kazen

Een kaasplank met buitenlandse kazen bestellen doet u in onze winkel in Amersfoort. Geniet van gratis verzending bij een bestelwaarde vanaf € 50,-. Voor vragen of advies belt u naar 033-4634570. Een enthousiast teamlid denkt met alle plezier mee over een goede combinatie voor een onvergetelijke borrelplank. Dan weet u zeker dat op de kaasplank alle buitenlandse kazen bij elkaar passen en kunt u deze direct bestellen.

Neem contact op