Kaasfondue in Amersfoort

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

De lekkerste kaasfondue is te verkrijgen bij Renkema Kaas in Amersfoort. In het assortiment zijn onder andere een Zwitserse, Italiaanse en Hollandse kaasfondue aanwezig. Zo is er voor ieder wat wils. De kaasfondue verkopen wij voor groepen in alle groottes. Met een grote groep kaasfonduen wordt hierdoor een groot feest. Vanzelfsprekend is er ook kaasfondue aanwezig voor kleinere gezelschappen.

Geïnteresseerd in onze kazen?

De lekkerste kaasfondue bij ons in Amersfoort

Kaasfondue is al decennia een populaire maaltijd. Deze populariteit blijft stijgen. Vandaar dat kaasfondue onder andere te verkrijgen is in onze winkel in Amersfoort. Velen kennen het gerecht in combinatie met brood. Echter is het ook heel lekker om groenten en vlees te combineren met kaasfondue. Kook bijvoorbeeld champignons, wortels en broccoli een paar minuten in bouillon voor een heerlijke toevoeging aan de kaasfondue. Of bak een stukje vlees. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten voor kaasfondue.

Haal de heerlijkste kazen in huis

Haal verschillende lekkere kazen in huis en maak er een heuse kaasavond van. Begin bijvoorbeeld met een kaasplank met Hollandse kazen waarna een kaasfondue volgt. Voor de afwisseling is het wellicht een goed idee om ook andere delicatessen te kopen, zoals een pakket met noten. Deze combinatie is ook zeer geschikt voor vegetariërs of mensen die een avond minder vlees eten.

Bestel de kaasfondue online

Bij elke kaasfondue passen andere delicatessen. Ons team denkt graag mee over de juiste hapjes voor een heerlijke avond vol lekkernijen. Kom voor een kaasfondue langs op maandag tot en met zaterdag bij onze fysieke winkel in Amersfoort of bel met vragen naar 033-4634570. Een bestelling bezorgen wij gratis thuis vanaf € 50,-. Dit geldt ook voor adressen buiten Amersfoort.

Neem contact op