Een kaasplank met Hollandse kazen bestellen

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Een kaasplank met lekkere Hollandse kazen bestellen doet u bij ons bekroonde familiebedrijf in Amersfoort. In het ruime assortiment van Renkema Kaas zijn heel toegankelijke kazen aanwezig, maar ook kazen met een enorm uitgesproken smaak. Alle kazen zijn lekker op brood en een échte toevoeging aan uw borrel.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Een uitgebreide kaasplank met Hollandse kazen en andere hapjes bestellen

Bij ons koopt u verschillende heerlijke kazen. Elke kaas heeft een eigen verhaal en komt van een andere plek in Nederland. Kazen zijn onmisbaar op een borrel of tijdens een feest. Daarnaast eten Nederlanders veel kaas op brood. Naast kaasjes op de kaasplank, fungeren de Hollandse kazen ook goed als smeuïge kaasfondue, die u ook kant-en-klaar kunt bestellen. Dit is een populair gerecht om te eten. Onze kaasfonduerecepten maken van uw kaasfondue een feestmaal. Combineer dit met andere lekkernijen voor een geweldige avond. Op een kaasplank horen, naast Hollandse kazen, ook andere hapjes. Denk onder andere aan smaakvolle tapas en luxueuze vleeswaren. Een daadwerkelijke plank voor de kaas koopt u ook bij ons. Deze kaasplanken zijn verkrijgbaar in een aantal formaten. Zo koopt u de juiste plank voor uw borrel.

Bestel nu en geniet van de heerlijkste kazen

Maak de kaasplank compleet door Hollandse kazen bij ons te bestellen. Bij een bestelwaarde vanaf   € 50,- versturen wij de bestelling kosteloos naar u op. Onze kazen proeft en ruikt u in onze fysieke winkel in Amersfoort. Wij zijn zes dagen in de week open, met uitzondering van zondag. Ons team adviseert u graag over de kazen. Met vragen belt u naar 033-4634570.

Neem contact op