Tapas en vleeswaren in Amersfoort

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Renkema Kaas verkoopt verschillende soorten tapas en vleeswaren in Amersfoort. Het assortiment bevat onder andere olijven, tapenades, worsten en zoutjes. Begin een diner met verschillende hapjes. Hierdoor wordt een diner specialer en staat de avond in het teken van lang en gezellig tafelen in plaats van een snelle maaltijd.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Heerlijke tapas en smaakvolle vleeswaren in Amersfoort

Er zijn veel lekkernijen geschikt voor vleesliefhebbers. Uiteraard hebben vegetariërs ook genoeg om uit te kiezen. Maak de borrel compleet met een borrelplank bestaande uit onder meer kazen, worstjes en noten. Binnen een mum van tijd staat alles op tafel. De lekkere tapas en vleeswaren met een volle smaak, zorgen voor een fijne avond bij u in of buiten Amersfoort. Voeg allerlei buitenlandse kazen toe voor een echte vakantiesfeer. Lekkere hapjes verdienen een goede presentatie. Wij verkopen verschillende tools, waaronder kaasplanken. Hierop serveert u de delicatessen op een mooie manier. Dit geeft net wat extra’s aan het eten.

Geniet van de lekkerste tapas en vleeswaren

Bestel eenvoudig en vlot de heerlijkste producten voor bij de borrel of een uitgebreid diner. Onze tapas en vleeswaren bestelt u gemakkelijk of bekijkt u in onze winkel in Amersfoort. In de winkel haalt u bestellingen gratis af. Een bestelling met een bestelwaarde vanaf € 50,- bezorgen wij kosteloos thuis, ook buiten Amersfoort. Zijn er vragen over de producten? Bel naar 033-4634570 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op