Een borrelplank bestellen in Amersfoort

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Bij een borrel hoort een heerlijke borrelplank, welke te bestellen is bij bekroond familiebedrijf Renkema Kaas in Amersfoort. Er is keuze uit verschillende soorten borrelboxen. In een handomdraai verandert u de borrelbox in een uitgebreide borrelplank. Wij verkopen borrelplanken voor groepen in alle groottes. Het is mogelijk om voor een grotere groep meerdere planken te kopen die qua inhoud verschillen. Afwisseling is fijn; zo belanden er veel smaken op tafel.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Een luxe, gevarieerde borrelplank bestellen in Amersfoort

Elke borrelplank heeft een andere inhoud. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte plank. Wellicht is een eigen samenstelling van een borrelplank een goed idee. Zo is er keuze uit allerlei verschillende kazen, noten en andere hapjes. Op deze manier sluit de borrelplank, die te bestellen is bij ons in Amersfoort, geheel aan op uw persoonlijke wensen. Combineer het borrelpakket met andere lekkernijen, zoals:

Kom langs of bestel de plank voor een borrel

Wij verwelkomen u van harte in onze winkel op maandag tot en met zaterdag. Uiteraard kunt u ook eenvoudig een borrelplank bestellen bij ons in Amersfoort. Een bestelling haalt u gratis af of bezorgen wij gratis thuis bij een bestelwaarde vanaf € 50,-. Dit kan ook als het adres buiten Amersfoort ligt. Voor vragen of een telefonische bestelling, bel naar 033-4634570. Maak uw borrel compleet met een lekkere borrelplank vol lekkernijen en til de gezellige avond naar een hoger niveau.

Neem contact op