Een cadeaupakket met noten

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Vers gebrande noten zijn erg geliefd in een cadeaupakket. Bij Renkema Kaas in Amersfoort is het notenassortiment enorm. Er zijn verschillende gezonde ongezouten zoutjes, maar ook heerlijke varianten voor tijdens de borrel. Noten zijn een lekkere toevoeging aan een cadeaupakket, bijvoorbeeld in combinatie met kazen en drank.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Vers gebrande noten in een gevarieerd cadeaupakket

In de ruime voorraad zitten onder andere ongebrande en vers gebrande noten, noten met of zonder zout en noten met een rookaroma. Er is enorm veel keuze. Hierdoor is uw borrel altijd een feest. De zoutjes vervelen nooit, omdat er veel variatie mogelijk is. Combineer de noten met andere producten voor een feestelijk cadeaupakket. Denk aan de toevoeging van:

Onze delicatessen gaan goed samen met elkaar. De vers gebrande noten vormen al snel één geheel met andere lekkernijen in het cadeaupakket. Uiteraard is het mogelijk om de noten ook los te kopen. Zo geniet u altijd van onze lekkere delicatessen.

Bestel direct de ongebrande of vers gebrande noten

In het uitgebreide assortiment zijn er genoeg ongebrande en vers gebrande noten aanwezig voor een smakelijk cadeaupakket. Cadeaupakketten zijn zeer gewaardeerde cadeaus, waardoor uw presentje zeker goed bevalt. Bekijk onze voorraad online en plaats uw bestelling. Een bezoek aan onze winkel in Amersfoort is ook mogelijk. Door onze ruime openingstijden is een bezoek vrijwel altijd een leuk idee in combinatie met een uitstapje naar onze mooie stad. Vanaf € 50,- bezorgen wij het notencadeaupakket gratis. Bel met vragen naar 033-4634570.

Neem contact op