Een kaas- en wijnpakket uit Amersfoort

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Een heerlijk kaas- en wijnpakket koopt u bij deze kaasboer in Amersfoort. Wij hebben een enorm assortiment aan kazen. Daarnaast verkopen wij verschillende soorten wijnen die zeer geschikt zijn voor bij een kaasplank. Wijn en kaas zijn een gouden combinatie. Bij Renkema Kaas in Amersfoort kiest u voor een kant-en-klaar kaas- en wijnpakket en creëert u een geheel persoonlijk pakket.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Een luxueus kaas- en wijnpakket voor een borrel in Amersfoort en omstreken

Dit bekroonde familiebedrijf heeft een ruim kaasaanbod. Zo zijn er verschillende kaasplanken met Hollandse kazen, waardoor een cadeau nog completer wordt. Sommige kazen hebben een milde en toegankelijke smaak. Voor de liefhebber zijn er echter ook vele soorten kaas met een heel uitgesproken smaak. Buitenlandse kazen zijn een ware toevoeging aan het kaas- en wijnpakket van onze kaaswinkel in Amersfoort. Iedere kaas heeft een eigen verhaal. Dit verhaal vertellen wij graag. Het zorgt voor meer diepgang tijdens een borrel. Wellicht is het een goed idee om handige kaastools in het cadeaupakket te stoppen en dit te combineren met een heerlijke Ferreira Port.

Plaats een bestelling en geef een persoonlijk kaas- en wijnpakket cadeau

Bestel eenvoudig een lekker cadeau bij ons online. Uiteraard koopt u het kaas- en wijnpakket ook in onze winkel in Amersfoort. Bestellingen met een waarde vanaf € 50,- verzenden wij gratis. Voor vragen of een specifieke bestelling met onze binnenlandse en/of buitenlandse kaas belt u naar 033-4634570. Wij denken graag met u mee over uw wensen. Zo wordt het kaas- en wijnpakket echt een persoonlijk geschenk.

Neem contact op