Een compleet borrelpakket

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Wilt u een volledig borrelpakket of kaasplateau bestellen? Dan is Renkema Kaas de delicatessenwinkel voor u. Bij deze kaasspeciaalzaak in Amersfoort kunt u zelf een borrelbox samenstellen om cadeau te geven of voor een gezellige borrel bij u thuis. Kom langs in een van de beste kaasspeciaalzaken van het land of bekijk ons lekkere aanbod vol borrelpakketten in onze webshop.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Stel zelf het borrelpakket of kaasplateau samen dat u bij ons wilt bestellen

Een borrelbox kunt u samenstellen met allerlei lekkernijen. Als u een bezoek brengt aan ons familiebedrijf, laten we u graag kennismaken met de diverse binnenlandse en buitenlandse kazen die u voor uw kaasplateau kunt bestellen. We verkopen verschillende kazen van koeien, geiten en schapen. Laat ons weten welke kazen u lekker vindt, zodat wij u kunnen helpen bij het borrelpakket. Om een volledige borrelbox te samenstellen, raden we meer aan dan kaas alleen. Denk hierbij aan heerlijkheden, zoals:

Met onze producten kunt u een volledige borrel organiseren voor uzelf en familie en/of vrienden. Zo geniet u de gehele middag of avond van alle heerlijkheden die u koopt bij onze speciaalzaak.

Geef een kaasplateau cadeau aan iemand

Een borrelpakket is onmisbaar als u een borrel bij u thuis geeft, maar het is ook heel leuk om een pakket of kaasplateau te bestellen voor iemand anders. Dit is een heerlijk cadeau om weg te geven aan een liefhebber van delicatessen. Aangezien u de borrelbox zelf kunt samenstellen, wordt het echt een persoonlijk cadeau. Houdt de ontvanger van het kaasplateau van milde kazen of worden de sterkere smaken ook gewaardeerd? We horen het graag als u een kaasplateau of borrelpakket komt bestellen in onze winkel in Amersfoort. Hier kunt u de kazen ook zelf proeven, zodat u weet wat u cadeau geeft.

Stel de lekkerste borrelbox samen voor uzelf of een ander

In onze webshop kunt u gemakkelijk een heerlijke borrelbox samenstellen. Uiteraard kunt u ook een borrelpakket of kaasplateau bestellen. Wilt u graag advies over een goed pakket voor uw borrel of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 033-4634570.

Neem contact op