Duurzame kaas

✓ Bekroond familiebedrijf

✓ Persoonlijke pakketten

✓ Gratis verzending vanaf €50,-

Heerlijke duurzame kaas koopt u bij Renkema Kaas in Amersfoort. Wij zijn een van de beste kaasspeciaalzaken van het land en laten u graag kennismaken met de verschillende kazen die u bij ons kunt kopen. Kom langs in onze winkel en laat u verrassen door de heerlijke smaken van onze producten of leef u uit in onze webshop.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Duurzame kaas is beter voor het milieu

In onze winkel verkopen we biologische kaas, omdat we weten dat onze klanten dit kunnen waarderen. Zo bieden we onder andere duurzame kaas aan van CONO Kaasmakers uit Westbeemster. Deze kaasmakerij doet meer aan dierenwelzijn dan wettelijk verplicht is en zet zich in om de CO2-uitstoot naar nul terug te brengen. Daarnaast doen ze nóg meer voor dier en milieu. Ze willen in 2030 namelijk klimaatpositief zijn, van de koeienbek tot aan uw kaas in ons winkelrek. Wij vinden deze duurzaamheidsmissie prachtig en zijn er trots op dat u deze Hollandse kazen kunt bestellen in onze speciaalzaak.

Bestel een of meerdere duurzame kazen in onze webshop

Heeft u trek in een lekker stuk duurzame kaas? Bestel dit stuk dan in onze webshop of kom langs bij ons familiebedrijf in Amersfoort. We heten u graag welkom in onze winkel, waar wij u al onze kazen en complete borrelpakketten tonen. Als u vragen heeft over onze delicatessen, vult u ons contactformulier in of belt u naar 033-4634570.

Neem contact op